top of page

Druge storitve

Z združevanjem in nadgrajevanjem posebnih strokovnih znanj zagotavljamo interdisciplinarni pristop k projektom in s tem povečujemo učinkovitost svojega delovanja.

Druge storitve

Poslanstvo podjetja je, poslovnim partnerjem ponudit učinkovite storitve, ki so v skladu z lokalnimi zakoni in mednarodnimi strokovnimi standardi. Partnerjem zagotavljamo zanesljivo oporo za hitre in varne odločitve. Z združevanjem in nadgrajevanjem posebnih strokovnih znanj zagotavljamo interdisciplinarni pristop k projektom in s tem povečujemo učinkovitost delovanja.

 

V podjetju s 30 letno tradicijo si prizadevamo k letni rasti, ki omogoča širitev poslovanja in dejavnosti. Leta 2008 smo svoje prostore preselili v poslovno stavbo na območju obrtne cone v Slovenski Bistrici, ki pa smo jo v skladu s povečanjem dejavnosti leta 2017 tudi dogradili. Poslovanje poteka v modernih in zaposlenim prijaznih prostorih na več kot 700 m2. Svojo dejavnost nadgrajujemo tudi z izobraževanji s področja računovodstva, revizije, davkov.

  • Združujemo in nadgrajujemo strokovna znanja.

  • K projektom pristopamo interdisciplinarno.

  • Specializirani smo za dejavnosti revidiranja, davčnega in računovodskega svetovanja, svetovanja na področju podjetniških financ ter za preostale posle po predhodnem dogovoru.

bottom of page