top of page

Pravno Svetovanje

S kvalitetnim, hitrim in odzivnim pravnim svetovanjem boste lažje in uspešneje vodili svoje podjetje, ter se lahko mirno posvetili strokovnemu delu in svoji dejavnosti.

Pravno svetovanje

Nudimo celovito pravno svetovanje za zakonito in uspešno poslovanje poslovnih subjektov. Nekatera manjša podjetja in podjetniki nimajo svoje pravne službe, zato nudimo pravno svetovanje, ki ga izvajajo pravniki z dolgoletnimi izkušnjami. Nepoznavanje predpisov in nepravilno izvajanje ima lahko hude posledice za  poslovne odločitve podjetnika, sledijo pa lahko tudi visoke sankcije za ugotovljene kršitve predpisov, ki se izredno hitro spreminjajo. Vsakomur, ki razmišlja o podjetništvu, se porajajo najrazličnejša vprašanja. Že pred registracijo podjetja vam tako lahko pomagamo s podjetniškim in pravnim svetovanjem. Z našo pomočjo boste sprejeli pravo odločitev in v podjetništvo zakorakali samozavestno ter opremljeni s potrebnim znanjem.

Naši pravni svetovalci z bogatimi izkušnjami na kadrovskem področju bodo pregledali vso kadrovsko dokumentacijo vašega podjetja, na primer:

 

  • pogodbe o zaposlitvi in pogodbe o zaposlitvi poslovodnih oseb,

  • odločbe o odmeri letnega dopusta,

  • notranje akte in interne pravilnike, ki jih morate kot delodajalec imeti,

  • vodenje kadrovskih evidenc v skladu z zakonodajo.

Naš cilj je ponuditi Vam odlično storitev, zaslužiti si vaše zaupanje in z vami zgraditi trden odnos.

Revidera-Grafika-2020-5.jpg
bottom of page