Računovodsko Svetovanje

Redno spremljamo spremembe in se izobražujemo na področju računovodstva, davčne zakonodaje ter financ, s čimer zagotavljamo visoko kvaliteto računovodskih storitev.

Računovodsko svetovanje

V okviru računovodstva naročnikom nudimo računovodsko svetovanje. Z ustreznimi usmeritvami za katere pooblastijo računovodski servis se poslovanje podjetnika optimalno organizirana, saj se naročnik lahko v večji meri ukvarja z osnovno dejavnostjo podjetja. Če ste samostojni podjetnik, društvo, srednje ali pa veliko podjetje - naši strokovnjaki vam bodo stali ob strani, tako kot že dolga leta stojijo našim stalnim naročnikom.

 

Za Vas opravljamo naslednje svetovalne storitve:

 

  • izbiri ustreznih računovodskih usmeritev,

  • priprava skupinskih računovodskih izkazov,

  • ocena računovodskega sistema, ter pregled procesa poslovanja,

  • pregled poslovodskih informacij ter delovanja sistema kontrol,

  • priprava računovodskih izkazov v skladu z mednarodnimi standardi računovodskega poročanja.

 

Za dobre poslovne rezultate potrebujete urejeno računovodstvo, prave strokovne nasvete in izobražen kader na računovodskem, davčnem in poslovnem področju. Z našim računovodskim svetovanjem boste lažje sprejeli prave poslovne odločitve in boste mirni glede plačevaje davkov in drugih dajatev, obveznosti. Dovolite torej, da vam pomagamo, da vaše podjetje stopi še stopničko više.

Vabimo vas, da si pogledate tudi sklope:

Čisti računi.

T. +386 2 81 85 471

E. info@revidera.si

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
SPS-Logo.png
EU-Logo.png
Ministrstvo-Logo.png

Vavčer za digitalni marketing, naložba izdelava spletne strani, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Prijavite se na novice!

Za vas vsakodnevno beremo, iščemo koristne informacije, spremljamo spremembe zakonodaje in vas nato obveščamo o vsem, kar morate vedeti, da lahko uspešno vodite svoje podjetje. Naše blog objave so kratke, jedrnate in povedo tisto, kar vam bo pri vašem delu pomagalo in koristilo.

S klikom na gumb 'Prijava' soglašam, da Revidera d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom pošiljanja e-novic. Privolitev lahko kadarkoli prekličete. Za dodatna pojasnila in pravice iz Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov pišite na: info@revidera.si . Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Obvestilu o zasebnosti.

© 2019 Vse pravice Pridržane. Revidera d.o.o., Revidera računovodstvo d.o.o., Tomažičeva ul. 2, 2310 Slovenska Bistrica

Znak.png
Napis.png

Čisti računi.

  • Revidera Facebook
  • Revidera LinkedIn

T. +386 2 81 85 471  E. info@revidera.si