Notranja revizija

Z združevanjem in nadgrajevanjem posebnih strokovnih znanj zagotavljamo interdisciplinarni pristop k projektom in s tem povečujemo učinkovitost svojega delovanja.

Notranja revizija

Notranja revizija obravnava ključna tveganja pri različnih procesih in sistem notranjih kontrol, s katerimi se ta tveganja obvladujejo. Podajamo zagotovila glede ustreznosti sistema notranjih kontrol in po potrebi priporočila za izboljšave sistema.

 

Obstajajo tri vrste notranje revizije: finančna in operativna revizija ter revizija skladnosti s predpisi. Notranje revizijske postopke oblikujemo za gospodarske družbe in subjekte javnega interesa. Postopki zajemajo izvajanja temeljitih ocen tveganj v celotni organizaciji do poročanja o ugotovitvah zadolženim za upravljanje in/ali drugim zainteresiranim strankam.

 

Notranji revizorji v družbi REVIDERA organizacijam nudimo nepristransko in objektivno pregledovanje upravljanja in notranjega nadzora procesov naročnika. Naše izkušnje in znanja obsegajo izvajanje notranjih revizij tako v organizacijah zasebnega, kakor tudi javnega sektorja (osnovne šole, občine, javni zavodi, javni skladi…).

Čisti računi.

T. +386 2 81 85 471

E. info@revidera.si

SPS-Logo.png
EU-Logo.png
Ministrstvo-Logo.png

Vavčer za digitalni marketing, naložba izdelava spletne strani, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

Prijavite se na novice!

Za vas vsakodnevno beremo, iščemo koristne informacije, spremljamo spremembe zakonodaje in vas nato obveščamo o vsem, kar morate vedeti, da lahko uspešno vodite svoje podjetje. Naše blog objave so kratke, jedrnate in povedo tisto, kar vam bo pri vašem delu pomagalo in koristilo.

S klikom na gumb 'Prijava' soglašam, da Revidera d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom pošiljanja e-novic. Privolitev lahko kadarkoli prekličete. Za dodatna pojasnila in pravice iz Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov pišite na: info@revidera.si . Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Obvestilu o zasebnosti.

© 2019 Vse pravice Pridržane. Revidera d.o.o., Revidera računovodstvo d.o.o., Tomažičeva ul. 2, 2310 Slovenska Bistrica

Znak.png
Napis.png

Čisti računi.

  • Revidera Facebook
  • Revidera LinkedIn

T. +386 2 81 85 471  E. info@revidera.si