top of page

Pravna obvestila

Z združevanjem in nadgrajevanjem posebnih strokovnih znanj zagotavljamo interdisciplinarni pristop k projektom in s tem povečujemo učinkovitost svojega delovanja.

Pravna obvestila

Upravljavec spletne strani:

Revidera d. o. o. Tomažičeva ulica 4, 2310 Slovenska Bistrica Slovenija (v nadaljevanju Revidera d. o. o.).

 

Avtor spletne strani:

SF, Sandra Frece, s. p.

 

Avtor vsebine:

Revidera d. o. o. , Shutterstock, Inc.

 

Te spletne strani dajejo splošne informacije o izdelkih, procesih in kulturi dela podjetja Revidera d. o. o.

 

Pogoji uporabe

Vstop in ogled kateregakoli dela spletnih strani Revidera d. o. o. pomeni, da se strinjate z vsemi tukaj navedenimi omejitvami in pogoji uporabe. Če se ne strinjate z vsemi, vas prosimo, da teh strani ne uporabljate.

 

Priporočamo vam, da občasno pregledate veljavne Pogoje uporabe oz. določbe o varovanju zasebnosti, saj so pravno zavezujoče.

 

Podjetje Revidera d. o. o. upravlja, nadzoruje in posodablja te spletne strani v Slovenski Bistrici, na sedežu podjetja. Te spletne strani so namenjene mednarodni uporabi. Revidera d. o. o. ne jamči za točnost podatkov, objavljenih na spletnih straneh v vseh državah; prav tako ne jamči, da so vsi izdelki in storitve na voljo v vseh državah ali v vseh oblikah, pakiranjih in pod enakimi pogoji. Ko uporabniki dostopajo do teh strani in jih uporabljajo, morajo upoštevati pravno ureditev v svoji državi.

 

Vse informacije in podatki na Revidera d. o. o. spletnih straneh so zgolj informativne narave in niso namenjeni vzpostavljanju zavezujočih pravnih razmerij ali vstopu v taka pravna razmerja, razen kadar je to izrecno navedeno (npr. pri objavi uradnih ponudb, prospektov).

 

Omejitev odgovornosti

Čeprav podjetje Revidera d. o. o. ureja in bo urejala spletne strani s potrebno skrbnostjo, da bi zagotovil točne informacije in ažurne podatke, si pridržuje pravico, da kadarkoli in na kakršenkoli način spremeni vsebino teh spletni strani, ne glede na razlog in brez predhodnega obvestila.

 

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zato niti Revidera d. o. o.  niti katerakoli pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri pripravi in izdelavi teh spletnih strani, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz dostopa do informacij na teh spletnih straneh ter do uporabe in/ali nezmožnosti uporabe teh informacij, in/ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

 

Pravice intelektualne lastnine

Vse informacije, fotografije in podobe na Revidera d. o. o. spletnih straneh so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti na teh spletnih straneh so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in za osebno rabo, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Kopiranje, prepisovanje, razmnoževanje, spreminjanje ali drugačno razširjanje informacij s teh spletnih strani v komercialne namene je brez izrecnega pisnega soglasja podjetja Revidera d. o. o. prepovedano. Blagovne in storitvene znamke, ki se pojavljajo na teh straneh, so Revidera d. o. o. registrirane blagovne znamke oz. ima podjetje Revidera d. o. o. pravico do njihove uporabe.

Piškotki

Piškotek je manjša datoteka, ki se namesti na vašo napravo med obiskom spletne strani in jo stran, ki je piškotek izdala, prepozna. Namen uporabe piškotkov je izboljšati delovanje spletne strani in uporabniške izkušnje pri ogledu spletnih strani. Nekateri piškotki, ki jih uporabljamo, so začasni, nekateri pa ostanejo shranjeni v vaši napravi določeno obdobje, tudi ko našo spletno stran zapustite. Z začasnimi piškotki merimo število obiskovalcev spletne strani, s shranjenimi pa hranimo kontaktne podatke za kasnejše obiske na naših spletnih straneh, tako da vaša prijava naslednjič ni več potrebna. Uporabljamo tudi shranjene piškotke, ki izvirajo z drugih spletnih mest: to so piškotki družbe Youtube, ki omogočajo, da si lahko na naših spletnih straneh ogledate določene video vsebine, oglaševalski piškotki ter piškotki Google Analytics, s katerimi ugotavljamo, kako se premikate po naših spletnih straneh, katere vsebine vas zanimajo in kako dolgo je trajal vaš obisk naše spletne strani. Na podlagi tega lahko urejamo vsebino spletne strani in jo prilagajamo potrebam obiskovalcem.

 

Podatke, ki jih zberemo prek piškotkov, obdelujemo izključno za statistične namene in za namene zbiranja demografskih podatkov in zanimanj obiskovalcev, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete, za ugotavljanje težav s strežnikom, urejanje spletnih strani in obveščanje o izdelkih. Večina brskalnikov uporabo piškotkov samodejno sprejme. Uporabo piškotkov pa lahko kadarkoli zavrnete. Če želite na svoji napravi piškotke zavrniti, lahko spremenite nastavitve brskalnika, ki ga uporabljate.

 

Več podatkov o zavrnitvi piškotkov lahko najdete tudi na spletni strani www.aboutcookies.org , glede storitev Google Analytics pa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

 

Varnost

Revidera d.o.o. uporablja tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki vaše podatke varujejo pred manipulacijo, izgubo, uničenjem ali nepooblaščenim dostopom. Za zagotovitev varnosti in zaupnosti osebnih podatkov, ki jih zbiramo na spletu, uporabljamo tudi standardni požarni zid in zaščito gesla. Pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki izvajamo ukrepe, ki so zasnovani tako, da te podatke zaščitijo pred izgubo, neustrezno uporabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spremembo ali uničenjem. Podatkov v vseh primerih sicer ne moremo zavarovati pred kakršnokoli izgubo, neustrezno uporabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spremembo ali uničenjem, prizadevamo pa si preprečiti take nesrečne dogodke.

 

Stik z nami

V primeru težav, vprašanj ali vpogleda, popravka, blokiranja in izbrisa vaših osebnih podatkov se obrnite na info@revidera.si .

 

Nenehni razvoj spleta zahteva občasno spreminjanje našega pravnega obvestila. Pridržujemo si pravico do teh sprememb.

 

Zadnjič pregledano:

November 2019.

 

© Revidera d.o.o. Tomažičeva ulica 4, 2310 Slovenska Bistrica

"Zaupanje ustvarjamo z individualnim strokovnim pristopom za dosego kakovosti, kvalitete in učinkovitosti."

bottom of page