top of page

SBC Klub slovenskih podjetnikov je nastal leta 2014 in združuje 196 članov, ki poslujejo nadpovprečno uspešno in so do poslovnih rezultatov prišli z lastno idejo ali kot nasledniki družinskih podjetij in z lastnim trudom. Ta skupina podjetij ima 26 % višjo dodano vrednost od povprečja v slovenskem gospodarstvu, v zadnjih 6 letih pa so podjetja iz skupine prodajo povečala za 61 %, število zaposlenih pa za 41 %.

Klub Slovenskih podjetnikov

Družba REVIDERA je član Kluba slovenskih podjetnikov (Slovenian Business Club), saj želimo biti prisotni na slovenskem in tudi EU trgu v združenju podjetnikov s podobnimi vrednotami. »Gospodarstvo je tisti motor, ki družbi daje možnost razvoja in pomembno je na to opozarjati. Želimo opozarjati na deviacije na področju predpisov in njihove zlorabe. Povezovanje in izmenjava izkušenj med člani SBC nam je pomembna pridobitev, kajti kot posamezniki smo premajhni in povezovanje je zato nujno. Če kot posamezniki na državne institucije naslovimo določena mnenja in pobude, večkrat nismo slišani. Povezani lahko storimo več in smo lahko učinkovitejši v prizadevanju za boljši in pravičnejši jutri«.

SBC-Revidera.png

5 zlatih vodil SBC – Kluba slovenskih podjetnikov

  • Nadpovprečnost, odgovornost, poštenost.

  • Politična nevtralnost.

  • ZA razvojni preboj in podjetniško Slovenijo.

  • Medsebojno poslovno prijateljstvo in krepitev prepoznavnosti Slovenije.

  • Negovanje mladih talentov in vrhunskega razvoja v sožitju z naravo.

1. Nadpovprečnost, odgovornost, poštenost.

V SBC – Klub slovenskih podjetnikov se združujemo nadpovprečno uspešni slovenski podjetniki, ki smo začeli svojo podjetniško pot z lastno idejo in/ali izhajamo iz družinskih podjetij, obenem pa nismo sodelovali v tajkunskih zgodbah, zlasti tistih povezanih s politiko. Vsakdo, ki se pridruži, se mora izkazovati tudi s plačilom vseh dajatev državi in nekaznovanostjo.

 

2. Politična nevtralnost.

Člani SBC – Kluba slovenskih podjetnikov nismo člani nobene politične stranke in podpiramo apolitičnost kluba, to je nevtralnost do vseh političnih strank v Sloveniji. Želimo in pričakujemo, da slovenske politične stranke ne bodo le poslušale naših strokovnih argumentov na podlagi naših izkušenj, ampak da bodo tudi uresničile naše predloge in zahteve.

3. ZA razvojni preboj in podjetniško Slovenijo.

Zato zlasti na gospodarskem in javnofinačnem podočju prek kluba intenzivno komuniciramo z vsemi političnimi strankami zahtevajoč, da skupaj oblikujemo ukrepe za močan razvojni preboj Slovenije. Ta razvoj bo kakovosten le, če bo temeljil na hrbtenici njenega gospodarstva, to pa so odgovorni in nadpovprečno uspešni domači podjetniki. Člani prek SBC – Kluba slovenskih podjetnikov želimo tako prispevati tudi k prijaznejšemu podjetniškemu okolju v Sloveniji.

 

4. Medsebojno poslovno prijateljstvo in krepitev prepoznavnosti Slovenije.

Člani SBC – Kluba slovenskih podjetnikov si prek skupne prijateljske zaveze med člani pomagamo in sodelujemo, s tem pa omogočamo drug drugemu in klubu lažji dostop na domači in svetovne trge. Na svetovnih trgih krepimo prepoznavnost Slovenije in vrhunskega slovenskega podjetništva.

5. Negovanje mladih talentov in vrhunskega razvoja v sožitju z naravo.

Člani prek SBC – Kluba slovenskih podjetnikov posebej negujemo in podpiramo mlade talente in podjetnike, zlasti pri uresničevanju njihovih podjetniških iniciativ. SBC – Klub slovenskih podjetnikov in njegovi člani spodbujamo razvoj naprednih, okolju prijaznih tehnologij in poslovnih modelov z visoko dodano vrednostjo glede na povprečje v posameznih panogah.

Več o Klubu si lahko preberite tukaj. Če pa vas morda zanima revija SBC Podjetnik, pa si ga lahko preberete tako, da kliknete na fotografijo spodaj:

SBC-Revidera-Podjetnik.jpg

SBC slovenski podjetnik je revija in hkrati priročnik o najboljših podjetniških receptih, povezanih z aktualnimi trendi. Z njim delimo dobre podjetniške prakse in strokovne nasvete med člani SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, najboljša majhna in srednja podjetja v državi. Revijo prejmejo tudi največja slovenska podjetja in najpomembnejši politični predstavniki v državi. Poslanstvo revije je podpora nadpovprečno uspešnim in odgovornim podjetnikom, zato želimo, da je tudi ogledalo za druge podjetnike in ključne odločevalce v Sloveniji.

bottom of page