Revizija predstavitev

Z združevanjem in nadgrajevanjem posebnih strokovnih znanj zagotavljamo interdisciplinarni pristop k projektom in s tem povečujemo učinkovitost svojega delovanja.

Revizija predstavitev

Namen revizije je ugotoviti ter potrditi, da so informacije, ki jih izkazuje  predmet revidiranja, popolne ter v vseh pomembnejših pogledih podajajo resničen in pošten prikaz finančnega položaja in se je nanje možno zanesti.

 

Pomagamo vam razkriti ali so informacije v vseh pomembnih pogledih usklajene z revidiranimi računovodskimi izkazi. Revizija  vam pomaga zmanjšati tveganja in prepoznati pomembne informacije za upravljanje družbe. V okviru revizijske dejavnosti izvajamo notranje revizije za pravne subjekte iz Slovenije.

 

Že več let smo sodelavci Urada za nadzor proračuna Republike Slovenije za EU projekte, kar potrjuje, da smo poslovnim partnerjem vredni zaupanja. Med izvajanjem storitev v skladu s pravili revidiranja uporabljamo strokovno presojo in ohranjamo poklicno nezaupljivost.

  • REVIDERA, kot revizijska družba, je prisotna na trgu že več kot dve desetletji,

  • smo zasebna revizijska družba v Sloveniji, ki se poslovno povezuje z družbami  v tujini,

  • pri svojem delu uporabljamo visoke profesionalne standarde in svojim partnerjem na tej osnovi ponujamo prvovrstne storitve.

V naših ekipah sodelujejo strokovnjaki za revizijska, računovodska, davčna  in analitska dela v gospodarskih podjetjih, v javnem sektorju in projektnih organizacijah ter v nadzoru porabe proračunskih sredstev.

 

Eksterni nadzor nad delovanjem našega sistema kakovosti izvajajo strogi presojevalci Agencija za nadzor nad revidiranjem ter Urad za nadzor proračuna. Za notranji nadzor imamo v REVIDERI vzpostavljena interna pravila o obvladovanju kakovosti, ki so sestavni del izvajanja naše dejavnosti.

 

Smo predani stroki in kot ekipa izjemno povezani ter fleksibilni. V odnosih s poslovnimi partnerji spoštujemo vrednote podjetja, ki nam ogromno pomenijo: zanesljivost, kvaliteta, učinkovitost, znanje, izkušenost, poštenost in partnerstvo.

"Zaupanje ustvarjamo z individualnim strokovnim pristopom za dosego kakovosti, kvalitete in učinkovitosti."

Čisti računi.

T. +386 2 81 85 471

E. info@revidera.si

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
SPS-Logo.png
EU-Logo.png
Ministrstvo-Logo.png

Vavčer za digitalni marketing, naložba izdelava spletne strani, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Prijavite se na novice!

Za vas vsakodnevno beremo, iščemo koristne informacije, spremljamo spremembe zakonodaje in vas nato obveščamo o vsem, kar morate vedeti, da lahko uspešno vodite svoje podjetje. Naše blog objave so kratke, jedrnate in povedo tisto, kar vam bo pri vašem delu pomagalo in koristilo.

S klikom na gumb 'Prijava' soglašam, da Revidera d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom pošiljanja e-novic. Privolitev lahko kadarkoli prekličete. Za dodatna pojasnila in pravice iz Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov pišite na: info@revidera.si . Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Obvestilu o zasebnosti.

© 2019 Vse pravice Pridržane. Revidera d.o.o., Revidera računovodstvo d.o.o., Tomažičeva ul. 2, 2310 Slovenska Bistrica

Znak.png
Napis.png

Čisti računi.

  • Revidera Facebook
  • Revidera LinkedIn

T. +386 2 81 85 471  E. info@revidera.si