Certifikati

Poslovnim partnerjem ponuditi učinkovite storitve, ki so v skladu z lokalnimi zakoni ter mednarodnimi strokovnimi standardi.

Certifikati

Specializirani smo za dejavnosti revidiranja, davčnega in računovodskega svetovanja, svetovanja na področju podjetniških financ ter preostale posle pod predhodnem dogovoru. S kvaliteto storitev podjetja, zagovarjamo zanesljivo oporo poslovnim partnerjem za hitre in predvsem varne odločitve.

Revidera-Certifikati-.jpg
Revidera-Certifikati-3.jpg
Revidera-Certifikati-2.jpg
Revidera-Certifikati-6.jpg
Revidera-Certifikati-4.jpg
Revidera-Certifikati-5.jpg

Čisti računi.

T. +386 2 81 85 471

E. info@revidera.si

SPS-Logo.png
EU-Logo.png
Ministrstvo-Logo.png

Vavčer za digitalni marketing, naložba izdelava spletne strani, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

Prijavite se na novice!

Za vas vsakodnevno beremo, iščemo koristne informacije, spremljamo spremembe zakonodaje in vas nato obveščamo o vsem, kar morate vedeti, da lahko uspešno vodite svoje podjetje. Naše blog objave so kratke, jedrnate in povedo tisto, kar vam bo pri vašem delu pomagalo in koristilo.

S klikom na gumb 'Prijava' soglašam, da Revidera d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom pošiljanja e-novic. Privolitev lahko kadarkoli prekličete. Za dodatna pojasnila in pravice iz Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov pišite na: info@revidera.si . Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Obvestilu o zasebnosti.

© 2019 Vse pravice Pridržane. Revidera d.o.o., Revidera računovodstvo d.o.o., Tomažičeva ul. 2, 2310 Slovenska Bistrica

Znak.png
Napis.png

Čisti računi.

  • Revidera Facebook
  • Revidera LinkedIn

T. +386 2 81 85 471  E. info@revidera.si