Certifikati

Poslovnim partnerjem ponuditi učinkovite storitve, ki so v skladu z lokalnimi zakoni ter mednarodnimi strokovnimi standardi.

Certifikati

Specializirani smo za dejavnosti revidiranja, davčnega in računovodskega svetovanja, svetovanja na področju podjetniških financ ter preostale posle po predhodnem dogovoru. S kvaliteto storitev podjetja, zagovarjamo zanesljivo oporo poslovnim partnerjem za hitre in predvsem varne odločitve.

Revidera-Certifikati-.jpg
Revidera-Certifikati-3.jpg
Revidera-Certifikati-2.jpg
Revidera-Certifikati-6.jpg
Revidera-Certifikati-4.jpg
Revidera-Certifikati-5.jpg

Čisti računi.

T. +386 2 81 85 471

E. info@revidera.si

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
SPS-Logo.png
EU-Logo.png
Ministrstvo-Logo.png

Vavčer za digitalni marketing, naložba izdelava spletne strani, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Prijavite se na novice!

Za vas vsakodnevno beremo, iščemo koristne informacije, spremljamo spremembe zakonodaje in vas nato obveščamo o vsem, kar morate vedeti, da lahko uspešno vodite svoje podjetje. Naše blog objave so kratke, jedrnate in povedo tisto, kar vam bo pri vašem delu pomagalo in koristilo.

S klikom na gumb 'Prijava' soglašam, da Revidera d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom pošiljanja e-novic. Privolitev lahko kadarkoli prekličete. Za dodatna pojasnila in pravice iz Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov pišite na: info@revidera.si . Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Obvestilu o zasebnosti.

© 2019 Vse pravice Pridržane. Revidera d.o.o., Revidera računovodstvo d.o.o., Tomažičeva ul. 2, 2310 Slovenska Bistrica

Znak.png
Napis.png

Čisti računi.

  • Revidera Facebook
  • Revidera LinkedIn

T. +386 2 81 85 471  E. info@revidera.si