top of page

Standardi

Z združevanjem in nadgrajevanjem posebnih strokovnih znanj zagotavljamo interdisciplinarni pristop k projektom in s tem povečujemo učinkovitost svojega delovanja.

Standardi

Pri svojem delu uporabljamo visoke profesionalne standarde in svojim naročnikom ponudimo prvovrstne storitve. V naših ekipah sodelujejo strokovnjaki za revizijska, računovodska in davčna področja v gospodarskih podjetjih, javnem sektorju in projektnih organizacijah ter proračunu države.

 

Zunanje nadzore nad delovanjem našega sistema kakovosti izvajajo Agencija za nadzor nad revidiranjem ter Urad za nadzor proračuna. Nadzorniki so imenovani s strani države in regulirajo stroko neposredno ali na podlagi podeljenega javnega pooblastila.

 

V družbi REVIDERA imamo za notranji nadzor vzpostavljena interna pravila o obvladovanju kakovosti, ki so sestavni del izvajanja naše dejavnosti. V odnosu do strank smo predani poslu in smo del njihove ekipe.

Revidera-Grafika-2020-2.jpg

Spoštovanje vrednot podjetja

Uspešen razvoj in rast podjetja zagotavlja ekipa petnajstih sodelavcev, ki pri svojem delu in odnosih s poslovnimi partnerji spoštujejo vrednote podjetja, kot so zanesljivost, kvaliteta, učinkovitost, znanje, izkušnje, poštenost in partnerstvo.

 

Zaposleni v družbi REVIDERA smo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami iz računovodskih in finančnih, davčnih področij v različnih podjetjih in javnem sektorju, svoja strokovna znanja izkazujejo tudi pridobljene licence za opravljanje računovodskih, davčnih in revizorskih storitev.

 

Naročnikom nudimo ustrezna strokovna znanja pri delovanju finančno računovodske funkcije. »To je dodana vrednost k storitvi, ki jo ponudimo. S številnimi izkušnjami pridobivamo nove rešitve procesa dela, s tem pa tudi možnost kvalitetnega svetovanja strankam, od njih pa je odvisno, v kolikšni meri so dojemljive za nasvet oziroma kako pogosto izkoristijo naš nasvet ali drugo strokovno pomoč.«

"Zaupanje ustvarjamo z individualnim strokovnim pristopom za dosego kakovosti, kvalitete in učinkovitosti."

Revidera-Grafika4.png
bottom of page