Standardi

Z združevanjem in nadgrajevanjem posebnih strokovnih znanj zagotavljamo interdisciplinarni pristop k projektom in s tem povečujemo učinkovitost svojega delovanja.

Standardi

Pri svojem delu uporabljamo visoke profesionalne standarde in svojim naročnikom ponudimo prvovrstne storitve. V naših ekipah sodelujejo strokovnjaki za revizijska, računovodska in davčna področja v gospodarskih podjetjih, javnem sektorju in projektnih organizacijah ter proračunu države.

 

Zunanje nadzore nad delovanjem našega sistema kakovosti izvajajo Agencija za nadzor nad revidiranjem ter Urad za nadzor proračuna. Nadzorniki so imenovani s strani države in regulirajo stroko neposredno ali na podlagi podeljenega javnega pooblastila.

 

V družbi REVIDERA imamo za notranji nadzor vzpostavljena interna pravila o obvladovanju kakovosti, ki so sestavni del izvajanja naše dejavnosti. V odnosu do strank smo predani poslu in smo del njihove ekipe.

Spoštovanje vrednot podjetja

Uspešen razvoj in rast podjetja zagotavlja ekipa petnajstih sodelavcev, ki pri svojem delu in odnosih s poslovnimi partnerji spoštujejo vrednote podjetja, kot so zanesljivost, kvaliteta, učinkovitost, znanje, izkušnje, poštenost in partnerstvo.

 

Zaposleni v družbi REVIDERA smo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami iz računovodskih in finančnih, davčnih področij v različnih podjetjih in javnem sektorju, svoja strokovna znanja izkazujejo tudi pridobljene licence za opravljanje računovodskih, davčnih in revizorskih storitev.

 

Naročnikom nudimo ustrezna strokovna znanja pri delovanju finančno računovodske funkcije. »To je dodana vrednost k storitvi, ki jo ponudimo. S številnimi izkušnjami pridobivamo nove rešitve procesa dela, s tem pa tudi možnost kvalitetnega svetovanja strankam, od njih pa je odvisno, v kolikšni meri so dojemljive za nasvet oziroma kako pogosto izkoristijo naš nasvet ali drugo strokovno pomoč.«

"Zaupanje ustvarjamo z individualnim strokovnim pristopom za dosego kakovosti, kvalitete in učinkovitosti."

Čisti računi.

T. +386 2 81 85 471

E. info@revidera.si

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
SPS-Logo.png
EU-Logo.png
Ministrstvo-Logo.png

Vavčer za digitalni marketing, naložba izdelava spletne strani, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Prijavite se na novice!

Za vas vsakodnevno beremo, iščemo koristne informacije, spremljamo spremembe zakonodaje in vas nato obveščamo o vsem, kar morate vedeti, da lahko uspešno vodite svoje podjetje. Naše blog objave so kratke, jedrnate in povedo tisto, kar vam bo pri vašem delu pomagalo in koristilo.

S klikom na gumb 'Prijava' soglašam, da Revidera d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom pošiljanja e-novic. Privolitev lahko kadarkoli prekličete. Za dodatna pojasnila in pravice iz Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov pišite na: info@revidera.si . Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Obvestilu o zasebnosti.

© 2019 Vse pravice Pridržane. Revidera d.o.o., Revidera računovodstvo d.o.o., Tomažičeva ul. 2, 2310 Slovenska Bistrica

Znak.png
Napis.png

Čisti računi.

  • Revidera Facebook
  • Revidera LinkedIn

T. +386 2 81 85 471  E. info@revidera.si