Predstavitev

Z združevanjem in nadgrajevanjem posebnih strokovnih znanj zagotavljamo interdisciplinarni pristop k projektom in s tem povečujemo učinkovitost svojega delovanja.

V družbi REVIDERA opravljamo revizijske, računovodske, davčne in finančne storitve ter finančno in podjetniško svetovanje za gospodarske družbe in subjekte javnega prava.

Predstavitev

Strokovna ekipa družbe REVIDERA izvaja revizijske, računovodske in svetovalne storitve v gospodarskih družbah, javnem sektorju, proračunu države pri nadzoru porabe proračunskih sredstev ter nadzor nad porabo projektnih sredstev EU.

 

Naši naročniki iz Slovenije so pravni subjekti s področja gospodarstva ter javnega sektorja, dosegljivi ne glede na lokacijo, kar nam omogoča hiter razvoj informacijske tehnologije. V okviru revizijske dejavnosti izvajamo revizijo računovodskih izkazov, notranjo revizijo in posebne postopke revidiranja za pravne subjekte.

Revidera-OS-Naslovnica_.jpg

Dobri in povezani sodelavci so ključni za uspeh. »S ponosom lahko potrdimo, da namenjamo pozornost  zdravju, motivaciji, prenosu znanja ter izobraževanju  zaposlenih.«

Družba REVIDERA je vključena v prizadevanja Na mavrici zdravja. Timsko delo in povezanost krepimo na team-buildingih, dvakrat tedensko v prostorih družbe organiziramo rekreacijo za zaposlene. Prepričani smo in zavedamo se, da dobri kadri predstavljajo podjetje. So njegovo ogledalo ter naše veliko premoženje, ki ga vrednotimo v računovodskih izkazih s količino in vrednostjo.

"Že več let smo sodelavci Urada za nadzor proračuna Republike Slovenije za EU projekte.  To potrjuje, da smo poslovnim partnerjem vredni zaupanja."

Čisti računi.

T. +386 2 81 85 471

E. info@revidera.si

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
SPS-Logo.png
EU-Logo.png
Ministrstvo-Logo.png

Vavčer za digitalni marketing, naložba izdelava spletne strani, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Prijavite se na novice!

Za vas vsakodnevno beremo, iščemo koristne informacije, spremljamo spremembe zakonodaje in vas nato obveščamo o vsem, kar morate vedeti, da lahko uspešno vodite svoje podjetje. Naše blog objave so kratke, jedrnate in povedo tisto, kar vam bo pri vašem delu pomagalo in koristilo.

S klikom na gumb 'Prijava' soglašam, da Revidera d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom pošiljanja e-novic. Privolitev lahko kadarkoli prekličete. Za dodatna pojasnila in pravice iz Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov pišite na: info@revidera.si . Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Obvestilu o zasebnosti.

© 2019 Vse pravice Pridržane. Revidera d.o.o., Revidera računovodstvo d.o.o., Tomažičeva ul. 2, 2310 Slovenska Bistrica

Znak.png
Napis.png

Čisti računi.

  • Revidera Facebook
  • Revidera LinkedIn

T. +386 2 81 85 471  E. info@revidera.si