Davčno Svetovanje

Davki v poslovnem svetu ne predstavljajo drugega kakor stroške. Znano je, da je stroške ob uporabi ustreznih metod moč znižati. Enako velja za davke.

Davčno svetovanje

Z namenom učinkovitih in dolgoročnih rešitev, vsaki stranki zagotavljamo individualno davčno svetovanje prilagojeno problematiki poslovanja. S strankami sodelujemo pri načrtovanju davčnih rešitev in jim pomagamo do njihovega željenega uspeha.

 

Slovenski davčni in pravni sistem sta zapletena in se hitro spreminjata. Zato se je pred pomembnimi odločitvami ključnega pomena posvetovati z davčnimi in pravnimi strokovnjaki.

 

Z namenom učinkovitih in dolgoročnih rešitev, vsaki stranki zagotavljamo individualno svetovanje prilagojeno problematiki poslovanja.

V okviru mreže strokovnjakov Vam lahko pomagamo najti pravo rešitev na področju:

 

  • uveljavljanju olajšav v okviru R&R pri davku od dohodkov pravnih oseb,

  • pregled procesa in postavk obračuna davka na dodano vrednost,

  • obračunu dohodnine,

  • pripravi davčnih izkazov in

  • pridobivanju mnenj in pojasnil davčnih oblasti.

Optimizirajte svoje prihranke tako, da plačate le toliko davka, kot je potrebno.

Vabimo vas, da si pogledate tudi sklope:

Čisti računi.

T. +386 2 81 85 471

E. info@revidera.si

SPS-Logo.png
EU-Logo.png
Ministrstvo-Logo.png

Vavčer za digitalni marketing, naložba izdelava spletne strani, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

Prijavite se na novice!

Za vas vsakodnevno beremo, iščemo koristne informacije, spremljamo spremembe zakonodaje in vas nato obveščamo o vsem, kar morate vedeti, da lahko uspešno vodite svoje podjetje. Naše blog objave so kratke, jedrnate in povedo tisto, kar vam bo pri vašem delu pomagalo in koristilo.

S klikom na gumb 'Prijava' soglašam, da Revidera d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom pošiljanja e-novic. Privolitev lahko kadarkoli prekličete. Za dodatna pojasnila in pravice iz Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov pišite na: info@revidera.si . Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Obvestilu o zasebnosti.

© 2019 Vse pravice Pridržane. Revidera d.o.o., Revidera računovodstvo d.o.o., Tomažičeva ul. 2, 2310 Slovenska Bistrica

Znak.png
Napis.png

Čisti računi.

  • Revidera Facebook
  • Revidera LinkedIn

T. +386 2 81 85 471  E. info@revidera.si