Informativni izračun

Vsaka pot vašega delovanja je lahko prava. Mi poskrbimo, da je pravilna.

Družba REVIDERA zagotavlja svojim poslovnim partnerjem storitve, primerne njihovi dejavnosti, načinu in obsegu poslovanja. Dogovorimo se lahko za izvedbo revizijskih storitev, vodenje celotnega računovodstva  ali pa le za opravljanje določenega dela računovodstva.Storitve nudimo vsem pravnim osebam (d.o.o., d.n.o., k.d., društva), samostojnim podjetnikom posameznikom, ostalim fizičnim osebam z dejavnostjo, proračunskim uporabnikom in subjektom javnega interesa.

Za našo predstavitev oziroma dogovor o sodelovanju se lahko dogovorimo tako da mi obiščemo vas, ali pa se srečamo v naših prostorih. Uvodoma se pogovorimo o vaših potrebah in željah, terminih in načinu dela. Na osnovi teh podatkov vam pripravimo ponudbo z najboljšim razmerjem med kvaliteto, obsegom in ceno.

Za lažjo orientacijo smo našo ponudbo strnili v posamezne pakete, glede na vrsto storitev in obseg poslovanja.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Čisti računi.

T. +386 2 81 85 471

E. info@revidera.si

SPS-Logo.png
EU-Logo.png
Ministrstvo-Logo.png

Vavčer za digitalni marketing, naložba izdelava spletne strani, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

Prijavite se na novice!

Za vas vsakodnevno beremo, iščemo koristne informacije, spremljamo spremembe zakonodaje in vas nato obveščamo o vsem, kar morate vedeti, da lahko uspešno vodite svoje podjetje. Naše blog objave so kratke, jedrnate in povedo tisto, kar vam bo pri vašem delu pomagalo in koristilo.

S klikom na gumb 'Prijava' soglašam, da Revidera d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom pošiljanja e-novic. Privolitev lahko kadarkoli prekličete. Za dodatna pojasnila in pravice iz Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov pišite na: info@revidera.si . Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Obvestilu o zasebnosti.

© 2019 Vse pravice Pridržane. Revidera d.o.o., Revidera računovodstvo d.o.o., Tomažičeva ul. 2, 2310 Slovenska Bistrica

Znak.png
Napis.png

Čisti računi.

  • Revidera Facebook
  • Revidera LinkedIn

T. +386 2 81 85 471  E. info@revidera.si