Podjetje

Z združevanjem in nadgrajevanjem posebnih strokovnih znanj zagotavljamo interdisciplinarni pristop k projektom in s tem povečujemo učinkovitost svojega delovanja.

Vizija in poslanstvo

Poslanstvo podjetja je, poslovnim partnerjem ponudit učinkovite storitve, ki so v skladu z lokalnimi zakoni in mednarodnimi strokovnimi standardi. Partnerjem zagotavljamo zanesljivo oporo za hitre in varne odločitve.

 

Z združevanjem in nadgrajevanjem posebnih strokovnih znanj zagotavljamo interdisciplinarni pristop k projektom in s tem povečujemo učinkovitost njihovega delovanja.V podjetju z skoraj 30 letno tradicijo si prizadevamo k letni rasti, ki omogoča širitev poslovanja in dejavnosti. Leta 2008 smo svoje poslovanje preselili v poslovno stavbo na območju obrtne cone v Slovenski Bistrici, ki pa smo jo v skladu s povečanjem dejavnosti leta 2017 tudi dogradili. Poslovanje poteka v modernih in zaposlenim prijaznih prostorih na več kot 700 m2. Svojo dejavnost nadgrajujemo tudi z izobraževanji s področja računovodstva, revizije, davkov.

Svetujemo vam:

Renata Flis

Renata Flis, državna notranja revizorka in pooblaščena revizorka, ter direktorica družbe Revidera d.o.o.

 

Svojo profesionalno pot je kot revizorka začela ob ustanovitvi podjetja Revidera d.o.o. leta 1989. Diplomirala je na Ekonomski fakulteti v Mariboru (smer finance).

E. renata.flis@revidera.si M. 041 845 705

"Zaupanje ustvarjamo z individualnim strokovnim pristopom za dosego kakovosti, kvalitete in učinkovitosti."

Osvežitev celostne podobe

Čisti računi.

Čisti računi asocirajo na vse tisto, kar je problem naše družbe, problem vsega poslovanja, tisto nad čimer se vsi pritožujemo in kar je potrebno preseči. S Čistimi računi je Revidera zgled – ne samo, da nam jih pomaga doseči, najti rešitev, kjer ni dvoma o korektnosti in natančnosti, ampak tudi sama ima čiste račune.

Ker slogan izvira iz navedenega reka, nam že samo navedba Čisti računi (nepotrebna je torej uporaba celote: Čisti računi dobri prijatelji) pove tudi vse o pomembnosti odnosov do strank, saj bo vsak, ki bo slišal /prebral ta slogan, to avtomatsko povezal – na ta način smo združili pomembnost vseh nalog, ki jih računovodstvo opravlja in hkrati tudi pomembnost odnosov.

Čisti računi.

T. +386 2 81 85 471

E. info@revidera.si

SPS-Logo.png
EU-Logo.png
Ministrstvo-Logo.png

Vavčer za digitalni marketing, naložba izdelava spletne strani, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon

Prijavite se na novice!

Za vas vsakodnevno beremo, iščemo koristne informacije, spremljamo spremembe zakonodaje in vas nato obveščamo o vsem, kar morate vedeti, da lahko uspešno vodite svoje podjetje. Naše blog objave so kratke, jedrnate in povedo tisto, kar vam bo pri vašem delu pomagalo in koristilo.

S klikom na gumb 'Prijava' soglašam, da Revidera d.o.o. posredovane osebne podatke zbira in obdeluje z namenom pošiljanja e-novic. Privolitev lahko kadarkoli prekličete. Za dodatna pojasnila in pravice iz Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov pišite na: info@revidera.si . Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Obvestilu o zasebnosti.

© 2019 Vse pravice Pridržane. Revidera d.o.o., Revidera računovodstvo d.o.o., Tomažičeva ul. 2, 2310 Slovenska Bistrica

Znak.png
Napis.png

Čisti računi.

  • Revidera Facebook
  • Revidera LinkedIn

T. +386 2 81 85 471  E. info@revidera.si