top of page

Podjetje

Z združevanjem in nadgrajevanjem posebnih strokovnih znanj zagotavljamo interdisciplinarni pristop k projektom in s tem povečujemo učinkovitost svojega delovanja.

Vizija in poslanstvo

Poslanstvo podjetja je poslovnim partnerjem ponudit učinkovite storitve, ki so v skladu z lokalnimi zakoni in mednarodnimi strokovnimi standardi. Partnerjem zagotavljamo zanesljivo oporo za hitre in varne odločitve.

 

Z združevanjem in nadgrajevanjem posebnih strokovnih znanj zagotavljamo interdisciplinarni pristop k projektom in s tem povečujemo učinkovitost njihovega delovanja. V podjetju s skoraj 30 letno tradicijo si prizadevamo k letni rasti, ki omogoča širitev poslovanja in dejavnosti. Leta 2008 smo svoje prostore preselili v poslovno stavbo na območju obrtne cone v Slovenski Bistrici, ki pa smo jo skladno s povečanjem dejavnosti leta 2017 tudi dogradili. Poslovanje poteka v modernih in zaposlenim prijaznih prostorih na več kot 700 m2. Svojo dejavnost nadgrajujemo tudi z izobraževanji s področja računovodstva, revizije, davkov in še več.

Svetujemo vam:

RenataFlis.png

Renata Flis

Renata Flis - državna notranja in pooblaščena revizorka ter direktorica družbe Revidera d. o. o.

 

Svojo profesionalno pot je kot revizorka začela ob ustanovitvi podjetja Revidera d. o. o. leta 1989. Diplomirala je na Ekonomski fakulteti v Mariboru (smer finance).

E. renata.flis@revidera.si M. 041 845 705

"Zaupanje ustvarjamo z individualnim strokovnim pristopom za dosego kakovosti, kvalitete in učinkovitosti."

Osvežitev celostne podobe

Čisti računi.

Čisti računi predstavljajo vse, kar je problem naše družbe, problem vsega poslovanja, tisto nad čimer se vsi pritožujemo in kar je potrebno preseči. S Čistimi računi je Revidera zgled – pomaga vam jih doseči, najti rešitev brez dvoma o korektnosti in natančnosti, ob enem pa ima tudi sama čiste račune.

Ker slogan izvira iz poznanega reka, nam že samo navedba Čisti računi (nepotrebna je torej uporaba celote: Čisti računi dobri prijatelji) pove tudi vse o pomembnosti odnosov do strank. Vsak, ki bo slišal / prebral ta slogan, se mu bo celota izrisala kot spomin nečesa kar pozna. Kot nekaj kar predstavlja stabilnost in nakazuje pomembnost vseh nalog, ki jih računovodstvo opravlja. V ospredje pa postavlja tudi pomembnost odnosov.

bottom of page