top of page

Finančno in podjetniško Svetovanje

Zavedamo se, da je svetovanje širok sveženj aktivnosti za pomoč podjetjem in podjetnikom, ki ob splošnem in specialističnem podjetniškem svetovanju nudi še informiranje in usmerjanje pri uresničevanju poslovnih projektov in reševanju poslovnih težav.

Finančno in podjetniško svetovanje

Finančno svetovanje je v povezavi z računovodstvom in davki, najpomembnejši dejavnik pri sprejemanju poslovnih odločitvah.Storitev poslovnega svetovanja dopolnjujemo z osebnim pristopom ter za vsaki finančni problem najdemo pravo rešitev.Zavedamo se pomembnosti pravočasne in kvalitetne storitve.

 

Naši strokovnjaki, ki poznajo vašo panogo, vam lahko pomagajo rešiti kompleksne poslovne, finančne in davčne težave. Z našim dobrim in strokovnim poslovnim nasvetom lahko sežete še višje, kot ste.

 

Za Vas opravljamo naslednje svetovalne storitve:

 • finančno planiranje,

 • izbira ustrezne banke, kontakt z bankami, pogajanje o kreditih in obrestnih merah,

 • priprava finančne dokumentacije za pridobitev posojil, priprava finančne dokumentacije za namene pridobivanja sredstev na razpisih, priprava drugih finančno poslovnih listin in elaboratov,

 • izdelava finančnega načrta podjetja in izkazov denarnih in finančnih tokov,-    priprava kompenzacij, asignacij,

 • izdelava sanacijskih načrtov,

 • pomoč pri pridobivanju nepovratnih sredstev iz EU,

 • drugo finančno in pravno svetovanje.

Zagotovite si podporo vašemu poslovanju še danes!

Revidera-Grafika-2020-10.jpg

Pravno svetovanje

Z našim dobrim in strokovnim poslovnim nasvetom lahko sežete še višje, kot ste.Storitev poslovnega svetovanja dopolnjujemo z osebnim pristopom do vsake stranke.Storitev poslovnega svetovanja nudimo v vseh življenjskih fazah poslovanja vašega podjetja.

Nudimo celovito pravno svetovanje za zakonito in uspešno poslovanje poslovnih subjektov. Nekatera manjša podjetja in podjetniki nimajo svoje pravne službe, zato nudimo pravno svetovanje, ki ga izvajajo pravniki z dolgoletnimi izkušnjami. Nepoznavanje predpisov in nepravilno izvajanje ima lahko hude posledice za  poslovne odločitve podjetnika, sledijo pa lahko tudi visoke sankcije za ugotovljene kršitve predpisov, ki se izredno hitro spreminjajo. Vsakomur, ki razmišlja o podjetništvu, se porajajo najrazličnejša vprašanja. Že pred registracijo podjetja vam tako lahko pomagamo s podjetniškim in pravnim svetovanjem. Z našo pomočjo boste sprejeli pravo odločitev in v podjetništvo zakorakali samozavestno ter opremljeni s potrebnim znanjem.

Naši pravni svetovalci z bogatimi izkušnjami na kadrovskem področju bodo pregledali vso kadrovsko dokumentacijo vašega podjetja, na primer:

 • pogodbe o zaposlitvi in pogodbe o zaposlitvi poslovodnih oseb,

 • odločbe o odmeri letnega dopusta,

 • notranje akte in interne pravilnike, ki jih morate kot delodajalec imeti,

 • vodenje kadrovskih evidenc v skladu z zakonodajo.

Naš cilj je ponuditi Vam odlično storitev, zaslužiti si vaše zaupanje in z vami zgraditi trden odnos.

Vabimo vas, da si pogledate tudi sklope:

bottom of page